Ga naar inhoud
De beroemde hondenvriendjes Woezel & Pip beleven voor het eerst een avontuur op het witte doek. In deze kleurrijke animatiefilm gaan ze samen met hun vriendjes op zoek naar een vermist verjaardagscadeau.

De beroemde vriendjes Woezel & Pip beleven voor het eerst een avontuur op het witte doek. In deze kleurrijke animatiefilm spelen de hondjes samen in de Tovertuin, maar daarbij verliezen ze iets belangrijks uit het oog. Hun spullen zijn opeens verdwenen - ook het mooie verjaardagscadeau voor de Wijze Varen. Om alles terug te vinden moeten Woezel & Pip met hun vriendjes op zoek naar de gevaarlijke Sloddervos, wat nog niet zo gemakkelijk blijkt te zijn. Een vrolijke vriendschapsfilm voor de allerkleinsten.

Titel: Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 10 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, Kidsbios, Gouden Kalveren, Inschrijving GK
Editie: NFF 2016

AnimatieJeugd

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.