Ga naar inhoud
UzMBEQBuZmYuZmlvbmEtYXBwLmNvbTQAYXR0YWNobWVudHMvZWNhZjZlZmItZTFiZi00Zjc2LTg0NGQtMjM2NGVmMWEzNjEzLmpwZw.jpg

Weg van jou

Regie: Jelle de Jonge
Ingenieur Evi wordt door haar bazin naar, jawel, Terneuzen uitgezonden. Gelukkig blijkt in deze romantische komedie dat de liefde overal kan opbloeien.
De ambitieuze ingenieur Evi wordt door haar bazin voor een klus naar Zeeuws-Vlaanderen gestuurd. Ver weg van haar vriendinnen, haar stadse bestaan en haar vriend, probeert een gefrustreerde Evi er het beste van te maken, ondanks tegenwerking van de eenkennige lokale bevolking. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer te bieden heeft dan uitgestrekte kleigronden. Romantische komedie waarin een dertiger worstelt met haar eigen identiteit, terwijl ze de liefde vindt op de laatste plek die ze verwachtte.
Titel: Weg van jou
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 39 minuten
Soort: Speelfilm
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

UzMBEQBuZmYuZmlvbmEtYXBwLmNvbTQAYXR0YWNobWVudHMvMmViZDg2ZTMtYTg1MS00OWE5LTliMTYtOWU4YjQ3OGY2YjA5LmpwZw.jpg
UzMBEQBuZmYuZmlvbmEtYXBwLmNvbTQAYXR0YWNobWVudHMvOTY4MmZmYjktMTBkYi00NzQxLTllODMtYWZjNzZhNjRmODRiLmpwZw.jpg