Ga naar inhoud
Leef mee met de belevenissen van goedgehumeurde Vos, vriendelijke Haas en hun vrienden Uil, Ever en Pluim. De liefde voor het filmmaken spat ervan af in de kleianimaties en humoristische vondsten.

Tijdens hun dagelijkse bezigheden komt het bekende duo Vos en Haas in allerlei situaties terecht. Samen met hun vrienden en gewapend met verbeelding en creativiteit overwinnen ze kleine en grotere uitdagingen. Dieren verschillen eigenlijk helemaal niet zoveel van mensen, in deze televisieserie die niet alleen voor jonge kijkers vermakelijk is. Gebaseerd op de veelbekroonde boeken van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing.

Titel: Vos en Haas
Jaar: 2019
Duur : 11 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Educatie PO
Editie: NFF 2020

AnimatieFamiliefilmHumorDramaVriendschap

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.