Vorkheftruckbestuurder Wolfgang Krone wacht al dertig jaar op de doorbraak als filmregisseur en schlagerzanger. Met een enorme ambitie en uithoudingsvermogen voert hij zijn strijdplan uit voor erkenning en de juiste vrouw om dit alles mee te delen.
Nederlands-Duitse coproduktie. Vorkheftruckbestuurder Wolfgang Krone wacht al dertig jaar op de doorbraak als filmregisseur en schlagerzanger. Hij schreef, regisseerde en produceerde Die Erinnerungen des Grenadiers Rousseau, een avondvullende epische speelfilm op 8mm over Napoleons veldtocht in Rusland en speelde zelf de rol van Napoleon. Met een enorme ambitie en uithoudingsvermogen voert hij zijn strijdplan uit om als artiest erkenning te krijgen en de juiste vrouw te vinden om dit alles mee te delen.

Credits

Productiebedrijf
Productiebedrijf
Metropolitan Pictures

Titel: Voor even Napoleon
Jaar: 2005
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01