Ga naar inhoud
Still

Vind die domme trut en gooi haar in de rivier

Regie: Ben Brand
Confronterend, op ware gebeurtenissen gebaseerd drama waarin een vijftienjarige jongen een extreme video online zet en vervolgens de heftige consequenties onder ogen moet zien.


De vijftienjarige Remco, zijn vader en zijn jongere zus Lizzy houden zich bezig met illegale puppyhandel. Remco doet er alles aan om gezien te worden door zijn vrienden en zijn vader. In een van zijn vele pogingen om zichzelf te bewijzen zet hij een choquerend filmpje online. De impact van het filmpje is veel groter dan dat hij ooit had kunnen bedenken. Op ware gebeurtenissen gebaseerd filmdrama over de impact van een jacht naar likes.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Geluidsnabewerking
Titel: Vind die domme trut en gooi haar in de rivier
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 26 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2017
Forum van de Regisseurs L'OR Gouden Kalf Competitie MisdaadDramaMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.