Ga naar inhoud
Still

Vent

Regie: Erik van Schaaik
Animatiefilm over een man die probeert tegen een krachtige wind in te lopen. Steeds weer wordt hij teruggeblazen. Dan krijgt hij gezelschap van een klein meisje, dat de oplossing lijkt te hebben.
Animatiefilm waarin een man tegen een krachtige wind in probeert te lopen. Zware grijze wolken trekken voorbij, terwijl hij, als zwart silhouet, over de grond kruipt, zich voorover laat vallen en reikt naar een houvast. Steeds weer wordt hij teruggeblazen. Dan krijgt hij gezelschap van een klein meisje, dat de oplossing lijkt te hebben - maar ook een nieuw probleem veroorzaakt.

Credits

Set geluid
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Distributie
Stichting il Luster Films
Titel: Vent
Jaar: 2004
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2004
Gouden Kalf Competitie Hoofdprogramma Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2004)
Erik van Schaaik
Beste Geluid (2004)
Jeroen Nadorp

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still