Ga naar inhoud
Tweede seizoen van de kickboksdramaserie waarin Nick en rivalen te maken krijgen met de opkomst van Mixed Martial Arts, matchfixing en dopinggebruik. Leveren ze het zwaarste gevecht buiten de ring?
In de aanloop naar de rematch tussen de kickbokskampioenen en liefdesrivalen Nick Roest en Jerry Valentijn wordt één van hen bewusteloos en met een verbrijzeld been aangetroffen op het parkeerterrein van het vechtgala. Dit is het spannende begin van het tweede seizoen van de dramaserie gesitueerd in de wereld van de vechtsport, waarin de verlokking van het snelle geld voortdurend op de loer ligt - net als matchfixing en dopinggebruik. Omdat de kickboksmarkt is ingezakt en MMA (Mixed Martial Arts) aan populariteit wint, maakt Nick rigoureuze keuzes.

Titel: Vechtershart 2
Jaar: 2017
Duur : 45 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: L'OR Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2017

Gouden Kalf nominaties

Beste Acteur Televisiedrama (2017)
Waldemar Torenstra

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still