Ga naar inhoud
Rauwe dramaserie over een voormalige kickbokskampioen die na vier jaar vrijkomt uit de bak. Berooid maar vastbesloten probeert hij zich terug te knokken naar de top. Dat gaat niet zonder slag of stoot.
Rauwe dramaserie over de voormalig kickbokskampioen Nick Roest. Hij komt na vier jaar vrij uit de bak, waar hij belandde door het plegen van een geweldsdelict waarbij ook zijn jongere broer, een advocaat die worstelt met een drugsverslaving, betrokken was. Berooid maar vastbesloten probeert Nick zich terug te knokken naar de top. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Zo moet hij zien te dealen met zijn dominante vader die de vechtsport in Nederland groot maakte, de nieuwe man van zijn ex (type ideale schoonzoon), zijn ex zelf en zijn zoontje.Titel: Vechtershart
Jaar: 2015
Duur : 49 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Inschrijving, Niet vertoond op festival
Editie: NFF 2016

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still