Ga naar inhoud
Drama over vriendschap en sterfelijkheid. Als één van drie jonge vrienden ongeneeslijk ziek blijkt te zijn, bezoekt het trio een slachthuis om grip op de angstige situatie te krijgen.
Drama over vriendschap, sterfelijkheid en verlies. Drie beste vrienden worden voor het eerst in hun jonge bestaan geconfronteerd met de dood als een van hen ongeneeslijk ziek blijkt te zijn. In een poging grip te krijgen op diens naderende dood en de angstige situatie, besluit een van de jongens een bezoek aan een slachthuis te organiseren. Ter plaatse groeit wat een speels en spontaan avontuur had moeten worden, uit tot een volwassen zoektocht naar wezenlijke antwoorden.

Titel: Vandaag is van ons
Jaar: 2015
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Debuutcompetitie, Inschrijving, Hollandse Nieuwe
Editie: NFF 2016

GezondheidDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.