Ga naar inhoud
Still

Van God Los: Stormram

Regie: Arne Toonen
Monica kan niet verkroppen dat de vader van haar kind haar dumpte. Ze krijgt een vriend zover dat die met een maat de ex thuis flink onder handen neemt. Gealarmeerde wijkagenten wachten met binnenvallen.
Monica kan niet verkroppen dat Sven, de vader van haar kind, haar heeft gedumpt. Ze krijgt Dennis, een verliefde vriend, zover dat hij samen met een maat Svens huis binnendringt om hem hardhandig een lesje te leren. Gealarmeerde wijkagenten durven uit angst voor buitensporig geweld het huis niet binnen te vallen. Het wachten is op de komst van een gespecialiseerd politieteam, terwijl Sven binnen voor zijn leven vecht.


Titel: Van God Los: Stormram
Jaar: 2017
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2017
DramaMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.