Ga naar inhoud
stills

Ultrakort - Zangkom redux

Regie: Maurice de Bruijne
Betoverende animatieverbeelding van een onverwachte en intense versmelting van twee eenzame zielen wier paden elkaar in de eindeloze leegte kruisen.
Een eenzame figuur zweeft zittend door een verlaten universum op een stuurloos voertuig. Als plots een lichtflits uit de verte schiet en er een lotgenoot opduikt, staat de figuur voorzichtig op om de ander te ontmoeten. Een ultrakorte animatie over ons verlangen om écht contact te maken, ook al is het maar voor even. Gerealiseerd in het kader van de elfde editie van Ultrakort, dat korte animatiefilms in de bioscopen en filmtheaters brengt.

Credits

Production Design
Uitvoerend Producent
Sound Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Volya Films
Postproductiebedrijf
Laurent Fluttert
Animatie
Anikey Studios
Molly Head Carroll
Titel: Ultrakort - Zangkom redux
Jaar: 2020
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020
Gouden Kalf Competitie RomantiekDramaAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.