Als steward in een stadion werken is niet altijd even leuk. Vooral niet als je grote idool zijn kunsten vertoont op het veld, terwijl jij de supporters in de gaten moet houden.
Stewart is als voetbalsteward dichterbij dan ooit: leunend over de balustrade ziet hij zijn favoriete sterspeler in levenden lijve. Het is een droom die uitkomt. Tot zijn baas hem beveelt om te doen waar hij voor betaald wordt: het supportersvak in de gaten houden. Wanneer zijn idool op het punt staat een goal te scoren, kan Stewart zich niet langer bedwingen en besluit hij het streng toeziend oog van zijn baas te negeren: hij móét zich omdraaien.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Productiebedrijf
Keplerfilm
Animatie
KLOMP! Animation

Titel: Ultrakort - Steward
Jaar: 2020
Duur : 2 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020

Sport & spelDramaAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01