Ga naar inhoud
Stills

Ultrakort - Rauw

Regie: Ben Brand
Komt alles wat je in de oceaan gooit uiteindelijk bij je terug? In deze gevoelige animatie is het de as die een oude vrouw uitstrooit over zee, die in een heel andere vorm bij haar terugkeert.
Een oude vrouw fietst op een eiland tegen de wind in. In de duinen haalt ze een urn uit haar fietstas en opent deze, zodat ze de as kan uitstrooien. Het grijze stof wordt meegenomen door de wind en belandt in zee, waar een van de deeltjes wordt opgegeten door een vis. Deze gevoelige animatie vertelt in kort tijdbestek een fantasievol verhaal over liefde en rouw. Gemaakt in het kader van Ultrakort.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Sound Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Storm
Animatie
Storm
Titel: Ultrakort - Rauw
Jaar: 2019
Duur : 2 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019
Natuur & MilieuRomantiekAnimatieDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.