Ga naar inhoud
KOET_002.jpg

Ultrakort - Koet

Regie: Marlies van der Wel
Door een nieuwe brug zit de schipper van een veerpont opeens zonder klanten. Een meerkoet die op zoek is naar spullen om een nestje te bouwen biedt uitkomst in deze animatie.
Een meerkoet en een veerpontschipper leven harmonieus naast elkaar in en op een stadsrivier. Wanneer er een nieuwe brug over de rivier wordt gebouwd, zit de schipper van de ene op de andere dag zonder passagiers. De vogel, die druk bezig is om spullen voor zijn nest te verzamelen, blijkt echter de verbindende factor te zijn die de pont weer een reden geeft om te varen. Een kleurrijke animatiefilm over het belang van gemeenschapszin.
Titel: Ultrakort - Koet
Jaar: 2023
Duur : 2 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2023
Premières

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

KOET_005.jpg