Ga naar inhoud
Still

To Catch a Fly

Regie: Sanne Kortooms
Korte zwarte komedie waarin een beroepscrimineel opdracht krijgt om een Hongaarse schone te bewaken, ergens in de Franse Ardennen. Hitte en verveling maken dat hun relatie rap het kookpunt bereikt.

Een uitgebluste beroepscrimineel krijgt de opdracht om een jonge Hongaarse schone te bewaken, ergens in een afgelegen huisje in de Franse Ardennen. De verzengende hitte, stank en verveling zorgen ervoor dat hun relatie al snel een kookpunt bereikt. De jongedame is totaal niet van het soort dat zich door wie dan ook laat commanderen. Zwarte komedie waarin slechts een ‘Grote Daad’ de rangorde enigszins kan herstellen.

Titel: To Catch a Fly
Jaar: 2017
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
DramaMisdaadHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.