Elektronische muziekvideo van Titts, een samenwerking tussen Jameszoo en Y’skid, waarin een computergeanimeerd mannetje op zoek gaat naar zijn hond.
Producer/dj Jameszoo en producer/hiphop-beatmaker Y’skid (spreek uit: Wise Kid) maken onder de naam Titts trippy, minimalistische muziek met hiphopinvloeden. In de videoclip bij dit experimentele, elekronische nummer zoekt een buikig mannetje, slechts gekleed in een broekje, naar een verdwenen gezinshond. Het lijkt een normale speurtocht, maar in deze ietwat lugubere computeranimatie van Thomas de Rijk en Ricky Calvit Jonsson Jr. ontaardt de zoekactie in een extreme gebeurtenis.

Credits

Muziek
Titts
Productiebedrijf
Opslaan Als

Titel: Titts - Woef
Jaar: 2014
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

AnimatieMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.