Engelse remake van All Stars. Twintig jaar spelen de leden van een elftal al voor de club. Maar hun leven is er niet eenvoudiger op geworden nu ze te maken krijgen met relaties, vaderschap, homoseksualiteit en de dood.
Engelse remake van het All Stars-concept. In 1983 werd het voetbalteam Athletico Greenwich opgericht. Twintig jaar later spelen zes van de leden van dit elftal nog steeds voor de club. Maar hun leven is er niet eenvoudiger op geworden. Tegen het décor van het Londen van de 21e eeuw vertelt deze vrolijke, ontroerende film het verhaal van een groep jonge mensen die hun gecompliceerde leven proberen te ordenen nu ze te maken krijgen met relaties, vaderschap, homoseksualiteit en de dood. Eeuwige en onvoorwaardelijke vriendschap maken het allemaal de moeite waard.

Credits

Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Samuelson Productions Ltd.

Titel: Things to Do Before You're 30
Jaar: 2003
Duur : 1 uur, 41 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.