Ga naar inhoud
Still

The Wolves of Mangotown

Regie: Valerie Chang
Pepe gaat langs de deuren van Mangotown om koekjes te verkopen. In deze onschuldig gekleurde animatiefilm doemen griezelige wolven en donkere wolken op, maar verschijnen ook onverwacht nieuwe vrienden.
De ondernemende Pepe in haar rode jasje en haar vogelvriendje Luco gaan langs de deuren om stiekem moeders zelfgebakken koekjes en vers geplukte bloemen te verkopen. Ze willen van het geld een ijsje kopen bij Baba de ijscovrouw. Ze weten alleen niet dat er wolven schuilen achter de deuren van het vriendelijk gekleurde Mangotown, wat deze onschuldig gestarte animatiefilm een onverwachte wending geeft.

Titel: The Wolves of Mangotown
Jaar: 2017
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
NFF Debuutcompetitie Animatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.