Ga naar inhoud
Stills

The Taste of Desire

Regie: Willemiek Kluijfhout
Een poëtische reis om de wereld die smaakt naar meer, van Japan en Zweden tot Frankrijk tot Engeland en de VS, met de oester als metafoor voor menselijke driften en verlangens.

Een filmische reis rond de wereld, met vijf persoonlijke verhalen die allemaal gelinkt zijn aan de oester. Van een burlesque-artiest in New York met een beruchte oesteract, twee Franse topkoks, een tot oesterduiker omgeschoolde Zweedse, een Japanse kunstenaar en een doodzieke Engelse psycholoog die hoopt zijn levenswerk - een boek over oesters - nog op tijd af te krijgen. Hoe ver willen we gaan om ons verlangen te bevredigen?

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: The Taste of Desire
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 28 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills