Ga naar inhoud
De professionele belangstelling van regisseur John Mule voor zijn actrice slaat, naarmate zijn filmproject vordert, om in obsessie. Langzaam vervaagt de grens tussen spel en werkelijkheid.
De gewaardeerde regisseur John Mule is bezig met een nieuw project. De audities aan het begin van de in zwart-wit geschoten film - in het donker, met alleen de actrices in beeld - leveren zijn nieuwe muze op: Merry. Al snel blijkt dat zijn professionele belangstelling voor haar omslaat in obsessie. De film schakelt tussen de set en Mules leven daarbuiten, waarin Merry een steeds grotere rol speelt. Naarmate de film vordert vervaagt de grens tussen spel en werkelijkheid.

Credits

Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
LEV Pictures

Titel: The story of John Mule
Jaar: 2011
Duur : 32 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.