Ga naar inhoud
Still

The Rocketeer

Regie: Richard Raaphorst
Tragikomische film over een volwassen Star Wars-verzamelaar die er werkelijk alles voor over heeft om zijn kostbare collectie compleet te krijgen. Zelfs zijn gezondheid.

Marks Star Wars-collectie lijkt wellicht op speelgoed, maar de parafernalia vormen een serieus levenswerk. De gezette helpdeskmedewerker doet er alles aan om zijn verzameling compleet te krijgen en schuimt fanatiek markten en internetveilingen af. Maar door de jacht op zijn heilige graal ontstaat een gapend gat tussen hem en zijn sociale leven, zijn werk en zijn familie. Bovendien wil hij zelfs zijn gezondheid riskeren voor zijn collectie.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: The Rocketeer
Jaar: 2012
Duur : 30 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still