Animatie over een cowboy die, nadat hij een stadje heeft ontzet, de lege woestijn in rijdt. Wat volgt na het einde, als de held na gedane zaken achter de horizon verdwijnt?
Het beeld van de moedige cowboy die na zijn heldendaad lonesome op zijn paard achter de horizon verdwijnt, is klassiek. Deze animatie volgt een archetypische held nadat hij de inwoners van een stadje heeft verlost van een roedel snode bankovervallers. Na gedane zaken verdwijnt hij met de ondergaande zon uit beeld, de woestijn in. Maar 'The End' blijkt niet het einde. Wat gebeurt er ná de aftiteling eigenlijk met deze kerel en zijn trouwe ros?

Titel: The End
Jaar: 2019
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

AnimatieDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.