Ga naar inhoud
Stills

Tell Me I'm Wrong

Regie: Jottum Kok
Milad, een Iraanse asielzoeker, en Jurre, een Nederlandse student, ontmoeten elkaar in een gay club, en raken later bevriend. De verschillen tussen de twee blijken groot te zijn, wat tot flinke miscommunicatie leidt.
Tijdens het eindeloze wachten in het Amsterdamse asielzoekerscentrum probeert de homoseksuele Iraanse Milad (30) er samen met zijn vrienden het beste van te maken. Voor het Perzisch nieuwjaar wil hij een poëzieavond organiseren in het azc. Tegelijkertijd begint de homoseksuele Jurre (24) aan zijn stage bij het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Hij wil graag iets goeds doen voor Milad en besluit zich te bemoeien met de poëzieavond. Hij komt er al snel achter dat zijn goede bedoelingen een averechts effect hebben.
Titel: Tell Me I'm Wrong
Jaar: 2022
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills