Ga naar inhoud
Still 6

Swanenburg

Regie: Thomas Korthals Altes, Aniëlle Webster, Hans Somers
Hoe ver ga je voor je familie als blijkt dat je familie je verraadt? De onderlinge liefde en loyaliteit in het eens zo hechte gezin Praal worden danig op de proef gesteld.
De rijke familie Praal kent weinig tegenwind. Tot de jongste zoon van Jack en Caroline Praal in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw en de familie wordt meegezogen in een web van intriges en verraad. Dit twintigdelige familiedrama volgt de verwikkelingen in het gezin dat alles op alles moet zetten om de eigen belangen opzij te zetten en de boel te redden. Dat niet iedereen het spel volgens dezelfde regels speelt, compliceert de situatie.
Titel: Swanenburg
Jaar: 2021
Duur : 41 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 2
Still 3