Natuurdocumentaire over een jonge gnoe in de wildernis van Afrika. Met camerawerk van Anton van Munster die veelvuldig in Afrika filmde voor Nature Conservation Films.
Natuurdocumentaire over een jonge gnoe in de wildernis van Afrika. Het gnoekalfje dwaalt van zijn kudde af en treft een leeuwin die hem kidnapt. Instinctief behandelt hij haar als een moeder. En vreemd genoeg ziet de leeuwin het kalfje niet als haar prooi. Als een ware Survivor weet het kalfje uit het leger van de leeuwin te ontsnappenen en de weg terug te vinden naar zijn echte moeder. Met camerawerk van Anton van Munster die veelvuldig in Afrika filmde voor Nature Conservation Films.

Credits

Scenario
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Nature Conservation Films
Distributie
UIP Universal Pictures International - Netherlands BV

Titel: Survivor
Jaar: 2009
Duur : 1 uur, 10 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still