Ga naar inhoud
Still

Steps

Regie: Erik van Schaaik
Iedereen weet dat vaders de wijsheid in pacht hebben - behalve hun zoons. In dit minimalistische computeranimatie-epos wordt de turbulente strijd tussen senior en junior op symbolische wijze verbeeld.
Iedereen weet dat vaders de wijsheid in pacht hebben - behalve hun eigen zoons. In dit minimalistische animatie-epos wordt de turbulente strijd tussen vader en zoon op symbolische wijze verbeeld. Twee kubussen bewegen zich op de klanken van Martin Fondse’s track Evanescent. In deze experimentele short tonen ze hun gezamenlijke levensloop: van de eerste stapjes, tot aan de laatste stap die leidt tot het grote onbekende.


Credits

Sound Design
Productiebedrijf
Erik van Schaaik Productions
Titel: Steps
Jaar: 2017
Duur : 1 minuut
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
Animatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.