Ga naar inhoud
Still Spinvis 2.png

Spinvis - Paradijs

Regie: Noël Loozen
Videoclip van eenmansband Spinvis, die met zijn auto bij een treurige drive-through arriveert. Daar blijken ook de snackbarmedewerkers en hongerige automobilisten doodmoe van het zogenaamde paradijs waarin ze zich bevinden.
Eenmansband Spinvis arriveert in deze videoclip per auto bij de drive-through van Snackbar Paradijs, waar hij een bestelling doet bij een intercom. Zowel de jongen aan de kassa als het meisje dat de moddervette, onaantrekkelijke bestellingen verwerkt, ogen levensmoe. Zo ook de hongerige automobilisten die in de file staan achter de zing-sprekende poëet. Ondertussen stroomt diens songtekst over wat had kunnen zijn uit de printer. Midden in deze grijze triestheid weten de snackbarmedewerkers, verbazingwekkend genoeg, toch nog het geluk te vinden.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Sound Design
Titel: Spinvis - Paradijs
Jaar: 2023
Duur : 7 minuten
Categorie: Videoclip
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.