Exper­i­mentele dans­film waarin een man een ogen­schi­jn­lijk leeg gebouw betreedt en daar bevangen raakt door de muziek uit een krak­ende radio. Hij ontkomt niet aan een confrontatie met zichzelf en een ander.

Exper­i­mentele dans­film waarin een man vanaf de overkant van een drukke straat naar een vervallen, ogen­schi­jn­lijk leegstaand gebouw kijkt. Dan steekt hij over en treedt hij binnen. In de verte kraakt een radio. Via de afgeleefde trappen en kale ruimtes loopt hij naar de bron van het geluid. In een lege kamer barst een kako­fonie van muziek los waar­door de man de confrontatie met zichzelf aangaat — en met zijn tegen­speel­ster. Chore­ografie: Dunja Jocic.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Spiegelingen
Jaar: 2011
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

Muziek & dansKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01