Ga naar inhoud
Kwetsbaarheid, liefde, mededogen én een groep die-hardFeyenoord-supporters. Dat zijn de ingrediënten van deze experimentele documentaire over de zoektocht naar geloof en gemeenschapszin diep in hartje Rotterdam.

Regisseur Lavinia Xausa doet onderzoek naar traditioneel christelijke waarden en gevoelens van verbondenheid, conformisme en gemeenschapszin. In deze documentaire treedt ze in gesprek met een groep trouwe Feyenoord-supporters en ontvouwt zich een verborgen Rotterdamse wereld waarin geloof, verbondenheid en echte clubliefde hand in hand gaan. Xausa probeert de stem van God terug te vinden tussen de stemmen van de supporters. Haar zoektocht komt tot een ontroerende ontknoping als een semi-professioneel koor een meerstemmige variant van traditioneel stadiongezang ten gehore brengt.

Titel: So Loud The Sky Can Hear Us
Jaar: 2022
Duur : 21 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Forum van de Regisseurs
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills