Ga naar inhoud
Stills

Seeds

Regie: Ravi Sandberg
Een gezin met drie culturen woont samen in een huis in een half afgebouwde nieuwbouwwijk. Maar van samen léven is nauwelijks sprake. Sferische, magisch-realistische korte film.

Ergens tussen de maïsvelden, in een half afgebouwde nieuwbouwwijk aan de rand van een plattelandsdorp, woont een gezin met wortels in drie verschillende culturen in één huis. Dagelijkse beslommeringen en onderhuidse conflicten beheersen het leven van de gezinsleden. Elk personage drijft op zijn of haar eigen eenzame eiland; ze bewegen langs en om elkaar heen. Kort drama dat meer op sfeer dan plot leunt en de kijker zo meeneemt in een magisch-realistische wereld.

Credits

Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Family Affair Films
Titel: Seeds
Jaar: 2021
Duur : 38 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills