Ga naar inhoud
Een grotemensenfeestje? Als kleine uk die door iedereen over het hoofd wordt gezien, is dat soms een regelrechte nachtmerrie. Dat vraagt om drastische actie...
Als niemand je ziet staan - zelfs je bloedeigen moeder niet - ga je vanzelf anders naar de dingen kijken. In de fantasie van een klein meisje worden de benen van de volwassenen dan houterige takken en een schoothondje een monster. En die vis op die sandwich blijkt stiekem nog gewoon in leven. Originele animatiefilm die helemaal gefilmd is vanuit het perspectief van het jonge personage, dat klein genoeg is om zich onder moeders rokken te verstoppen. Maar hoe krijg je wél de aandacht van haar - en de andere feestgangers?

Credits

Production Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Family Affair Films
Distributie
KLIK Distribution
Postproductiebedrijf
Happy Ship

Titel: See Me
Jaar: 2020
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2020

DramaAnimatieAbsurdisme

Gouden Kalf winnaar

Beste Korte Film (2020)
Patty Stenger
Beste Korte Film (2020)
Yvonne Kroese

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.