Ga naar inhoud
Nog absurder en gekker dan de tv-serie: Rundfunk als film. Met als setting geen middelbare school, maar een oer-Hollandse camping. Als dat maar goed gaat (natuurlijk niet dus).
De keihard werkende Wachtopzichter (29) runt eigenhandig camping HIVO. De komst van Ronnie Bosboom Jr. (27), een uitgeleefde ex-wereldster, lijkt een zegen. Wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. Totale waanzin natuurlijk, met maffe typetjes en knotsgekke ontwikkelingen: een crime comedy met een flinke portie ADHD.

Titel: Rundfunk: Jachterwachter
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2020

FamiliebandenHumorMisdaadDramaActie & Avontuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.