Ga naar inhoud
Still

ROTV - 'n Passend afscheid

Regie: Pieter Kramer
Kort regiodrama met acteurs van het RO Theater én echte Rotterdammers, waarin een stervende man door zijn vrouw verzorgd wordt, totdat zij oververmoeid raakt en ze hem plaatst in hospice.
Mevrouw Annetje de Snooy van Rees verzorgt haar stervende man thuis met behulp van de thuiszorg. Die intensieve zorg valt haar steeds zwaarder. Ze probeert het 'voor elkaar te boksen', maar kijkt langzamerhand uit naar een hospice, ofwel een 'bijna thuis huis' voor haar man. Thuiszorgmedewerkers, winkeliers en jaarclubvriendinnen leven met mevrouw mee. Kort regiodrama in documentaire stijl van RTV Rijnmond, met acteurs van het RO Theater én echte Rotterdammers.
Titel: ROTV - 'n Passend afscheid
Jaar: 2007
Duur : 30 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2008
Speciale programma's ROTV

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still