Ga naar inhoud
Still

ROTV - Montmartre aan de Maas

Regie: Pieter Kramer
Kort regiodrama met acteurs van het RO Theater én echte Rotterdammers. De gemeente werkt samen met aannemers en seksexploitanten om een nieuw 'Montmartre aan de Maas' te bewerkstelligen.
In Rotterdam is geen rosse buurt meer te vinden. Een handjevol seksbedrijven zit verspreid over de stad. Daar moet verandering in komen, vindt de gemeente. Die slaat de handen ineen met aannemers en (s)exploitanten om een nieuw 'Montmartre aan de Maas' te bewerkstelligen. De Belgische prostituee Kim probeert mee te liften. Ze wil haar eigen sm-bedrijf opstarten. Kort regiodrama in documentaire stijl van RTV Rijnmond, met acteurs van het RO Theater én echte Rotterdammers.
Titel: ROTV - Montmartre aan de Maas
Jaar: 2008
Duur : 30 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2008
Speciale programma's ROTV

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still