Kort regiodrama met acteurs van het RO Theater en echte Rotterdammers. Over hoe een werkloze na trainingen van het reïntegratiebureau en een gratis 'kansrijke garderobe' aan het solliciteren slaat.
Wie gaat solliciteren moet er puik bij lopen, weten de mensen bij het Rotterdamse reïntegratiebureau. Ze proberen langdurig werklozen aan de baan te helpen en verwijzen sollicitanten door naar 'de kledingwinkel zonder kassa'. Ook de 31-jarige, nog thuiswonende Theo komt er terecht voor een 'kansrijke garderobe', omdat hij eindelijk mag solliciteren. Kort regiodrama in documentaire stijl van RTV Rijnmond, met acteurs van het RO Theater én echte Rotterdammers.

Titel: ROTV - Dress for Success
Jaar: 2007
Duur : 30 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, ROTV
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still