De droom van Simone en haar gezin om in Frankrijk een chambre d’hôtes te beginnen ontaardt in een nachtmerrie als de jonge moeder een affaire begint met een Franse bouwvakker. Gebaseerd op de literaire thriller van Esther Verhoef.
Simone gooit het roer om. Samen met haar man Eric en hun twee kinderen vertrekt de jonge moeder naar Frankrijk om van een bouwvallig landhuis een chambre d’hôtes te maken. De verbouwing verloopt verre van vlekkeloos en Simone raakt haar vertrouwen in het project steeds meer kwijt. Emotioneel vervreemd van haar streberige echtgenoot vlucht ze in een affaire met een van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel. Maar dan beginnen de grote problemen pas echt. Psychologische thriller gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Rendez-vous
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2015

RomantiekReizenMisdaadDrama

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01