Uit acht delen bestaande verza­meling opnamen van tradi­tionele liederen uit verschil­lende landen, vertolkt door oorspronke­lijke bewoners, die met elkaar gemeen hebben dat ze in Neder­land wonen.
Record­ings is een uit acht delen bestaande verza­meling opnamen van tradi­tionele liederen, vertolkt door amateurs. Het zijn liederen uit verschil­lende landen, gezongen door oorspronke­lijke bewoners die met elkaar gemeen hebben dat ze in Neder­land wonen. Ze zingen over thema’s als verlangen, moeders en thuis. De makers gebruiken een simpele format: elke opname wordt ingeleid met een omschri­jving van het lied, de herkomst, de vertolker en de plaats — meestal een huiselijke omgeving — waar het wordt gezongen.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Mixage
Productiebedrijf
Boom Film
Omroep
VPRO TV

Titel: Recordings
Jaar: 2004
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01