Ga naar inhoud
Still

Puberdagboek: Caroline van Keeken

Regie: Samantha Williams
Achteraf is zo’n ruzie aan de eettafel met je broertje gelukkig toch een stuk vermakelijker dan destijds. Zeker als schrijver Caroline van Keeken terugblikt in haar dagboek voor deze hilarische animatie.
In de even laconiek als fantasierijk getekende animatiereeks Puberbrein lezen dappere vrijwilligers de vaak melodramatische teksten terug die ze als tiener aan hun dagboek toevertrouwden. In deze aflevering is dat schrijver en journalist Caroline van Keeken, die het als dertienjarige aan de stok had met haar broertje en als enige in haar klas nog geen vriendje had. Achteraf allemaal veel vermakelijker dan destijds.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Firma Helle Willemstein
Productiebedrijf
Submarine Film
Titel: Puberdagboek: Caroline van Keeken
Jaar: 2016
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
AnimatieHumorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.