Ga naar inhoud
Still

Poesjes

Regie: Nova van Dijk
‘Real-life’ serie voor kinderen over de avonturen van een poezenfamilie. Acteurs spreken de stemmen in van de echte katten, kittens en de schildpad die er een gezellige beestenboel van maken op de Kattenlaan 9.
‘Real-life’ serie voor kinderen over de avonturen van een poezenfamilie. Moeder Mimi woont met haar vier opgroeiende kittens op de Kattenlaan 9. Vader Lucas werkt in het buitenland als muizenvanger en Mimi moet overdag de deur uit om de kost te verdienen. Ze vraagt de onderbuurman, oom Boudewijn, om op haar kroost te passen. Deze luiaard steekt echter geen poot uit en laat zijn butler, schildpad Ed, de ondeugende bende boven in toom houden.


Titel: Poesjes
Jaar: 2015
Duur : 12 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016
Inschrijving Hollands Diep

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still