Ga naar inhoud
Achtdelige tv-serie over de Nederlandse onderwereld waarin de vrouw van een beruchte drugsbaron tot de top van een misdaadsyndicaat doordringt.
Achtdelige tv-serie in twee seizoenen over de Nederlandse onderwereld waarin keuzes gemaakt worden op het scherp van de snede met betrekking tot familie, loyaliteit en geld. Carmen van Walraven, vrouw van een beruchte drugsbaron, dringt door tot de top van een misdaadsyndicaat, waar niemand aan haar of haar gezin durft te komen. Opgegroeid als dochter van een Amsterdamse penoze kent ze het milieu als geen ander, maar voor haar kinderen heeft ze een andere toekomst in gedachten.


Titel: Penoza
Jaar: 2010
Duur : 45 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still