Ga naar inhoud
Stills

Payboy

Regie: Mees Peijnenburg
De 35-jarige ongedocumenteerde vluchteling Sabr werkt in de Nederlandse illegale mannenprostitutie. Kort, rauw drama over de tragische cyclus van misbruik, dominantie en macht.
Zijn speelfilmdebuut Paradise Drifters volgt Mees Peijnenburg op met een kort, rauw en beduidend minder hoopvol portret, in zijn inmiddels eigen, poëtisch realistische stijl. De 35-jarige illegale vluchteling Saba zit klem in de illegale mannelijke prostitutie. Zijn afspraak met een klant loopt anders dan verwacht, als er meerdere mannen op het afspraakadres aanwezig blijken. Moet hij het geld laten lopen en het risico nemen dat ze de politie bellen? Kort drama over een cyclus rond misbruik, dominantie en macht.

Credits

Creative producer
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Titel: Payboy
Jaar: 2021
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills