Ga naar inhoud
In het bos.png

Papa

Regie: Lucas Toornvliet
In deze korte animatie wordt een vrouw tijdens het leegruimen van het huis van haar overleden vader herinnerd aan diep weggestopte gevoelens.

Rouw is een veelkoppig monster en al helemaal wanneer dingen niet goed zijn afgesloten, zoals bij de hoofdpersoon in de animatie Papa. Na het overlijden van haar vader ruimt een vrouw zijn huis leeg en vindt zijn oude geweer. Ze denkt terug aan de keer dat ze samen gingen jagen in het bos en haar vader onwel was geworden, maar 's avonds had gedaan of er niks aan de hand was. De dood, altijd zo dichtbij, was onbespreekbaar voor vader en dochter.

Credits

Productiebedrijf
ArtEZ
Postertje finals 2.png
Titel: Papa
Jaar: 2023
Duur : 5 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2023
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Aan tafel.png
In de kamer.png