Ga naar inhoud
Still

Pak van mijn hart

Regie: Kees van Nieuwkerk
Wanneer marketingmanager Julia een jonge, sexy Kerstman in Nederland introduceert, schopt dat niet alleen het Sinterklaasfeest overhoop, maar ook het liefdesleven van broers Niek en Tom. Romantische komedie.
Sinterklaas moet plaatsmaken voor een jonge, sexy Kerstman met een drankje dat iedereen wil drinken: Santaman Cola! Met die opdracht van haar Amerikaanse baas stapt Julia het kledingverhuurbedrijf binnen van de broers Niek en Tom. De aantrekkelijke marketingmanager schopt in deze romantische komedie niet alleen een traditioneel volksfeest overhoop, maar ook het liefdesleven van de twee broers die totaal verschillend zijn; Niek is de hardwerkende jonge vader die door zijn vrouw het huis uit is gezet, Tom de lakse ex-soapster die elke mooie meid verleidt, maar nog nooit verliefd is geweest.
Titel: Pak van mijn hart
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 26 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2015
Gouden Kalf Competitie Competities Kristallen, Gouden en Diamanten Films DramaRomantiek

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.