Ga naar inhoud
Derde seizoen van de dramaserie over vreemdgaan, vastgoedcriminaliteit en moord. Verdere verwikkelingen rond vastgoedmagnaat Couwenberg, zijn voormalige advocaat Steenhouwer en diens vriendin Iris.
Dramaserie over vreemdgaan, vastgoedcriminaliteit, verraad en moord. Het derde seizoen begint twee jaar na het einde van de vorige reeks. Vastgoedmagnaat Huub Couwenberg zit in de gevangenis voor chantage van een wethouder, maar niet voor wat hij zijn voormalige advocaat Willem Steenhouwer heeft aangedaan. De zaak is wegens onvoldoende bewijs geseponeerd. Steenhouwer probeert gelukkig te worden met fotografe Iris, maar het onrecht blijft aan hem vreten. De familie Couwenberg is in rep en roer omdat zoon Björn wil trouwen met een prostituee.

Titel: Overspel III
Jaar: 2015
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities
Editie: NFF 2015

MaatschappijDramaRomantiekMisdaad

Gouden Kalf nominaties

Beste Acteur Televisiedrama (2015)
Ramsey Nasr

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.