Ga naar inhoud
Still 5

Onze Straat '21 - Little Amsterdam

Regie: Jörgen Scholtens
In een straat waar elke bewoner een hekel heeft aan toeristen, verhuurt de eenzame Lenie (Anneke Blok) stiekem een kamertje aan buitenlandse gasten. Dat gaat lang goed in deze tragikomedie, totdat...
In deze absurde tragikomedie gaat Lenie (Anneke Blok) haar eenzaamheid te lijf door het oude kamertje van haar zoon te verhuren aan toeristen. Hoewel ze geniet van het gezelschap, moet dit geheim blijven omdat de buurtbewoners een grote hekel hebben aan de rolkofferbrigade, die sinds kort het slaperige stadje onveilig maakt. Wie er anders over denkt, wordt verstoten door de buurt. Alles gaat goed, tot een Ierse toerist met veel kabaal van Lenies brandtrap valt.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Postproductiebedrijf
Titel: Onze Straat '21 - Little Amsterdam
Jaar: 2021
Duur : 50 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 4
Still 1