Ga naar inhoud
Still

Ons aller onkruid

Regie: Jos van Meerveld
Twee jonge ouders, een middelbare sukkelaar en een kakmadam lijken niet veel gemeen te hebben, maar zijn toch met elkaar verbonden. Een mozaïek over burgerlijke hypocrisie en onze perverse kanten.
Twee jonge ouders, een middelbare sukkelaar, een gevallen kakmadam en een hulpbehoevende oude dame lijken niet zulke overeenkomstige levens te leiden. Toch zijn ze ongewenst van elkaar afhankelijk. Wat ze gemeen hebben zal hen blijven achtervolgen tot ze enkel nog zichzelf hebben om verantwoording aan af te leggen. Een mozaïekvertelling over burgerlijke hypocrisie en onze perverse schaduwkanten.


Titel: Ons aller onkruid
Jaar: 2017
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017
NFF Studentencompetitie MisdaadDramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.