Ga naar inhoud
Still

One Night Stand XI - Horizon

Regie: Giancarlo Sánchez
Tiener Lieke weet haar verdriet om haar overleden moeder om te zetten in aandacht voor het schoonspringen. Totdat de komst van een ander meisje in de trainingsgroep haar wereld op losse schroeven zet.
Iedereen maakt zich zorgen om de licht ontvlambare, zestienjarige Lieke die net haar moeder verloren heeft. Maar ondanks haar verdriet leeft Lieke helemaal op in het zwembad waar ze als groot schoonspringtalent geniet van de trainingen samen met haar coach Jorg. Lieke redt zich prima. Totdat Jorg besluit om nog een meisje te gaan trainen. De jaloerse Lieke probeert zich in te houden maar verliest langzaam maar zeker de controle over zichzelf. In de chaos die ze zelf ontketent wordt Lieke het meisje waar iedereen zo bang voor is - en zijzelf nog wel het meest.


Titel: One Night Stand XI - Horizon
Jaar: 2016
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016
Gouden Kalf Competitie Inschrijving Gouden Kalveren DramaGezondheidSport

Gouden Kalf winnaar

Beste Televisiedrama (2016)
Giancarlo Sánchez

Gouden Kalf nominaties

Beste Actrice Televisiedrama (2016)
Susan Radder
Beste Acteur Televisiedrama (2016)
Tijn Docter

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.