Als moderne nomaden dolen Stella, Mike en hun vijfjarige zoontje Noah door Europa. Maar de hardheid van dit bestaan brengt in dit melancholiek getinte drama hun romantisch ideaal aan het wankelen.

Als moderne nomaden dolen Stella, Mike en hun vijfjarige zoontje Noah al jaren door Europa. Het kind gelooft nog in de droom van een zelfgebouwd huis bij een riviertje in Patagonië. Voor Stella en Mike overschaduwt het harde bestaan zonder vast verblijf of inkomen steeds meer hun romantisch ideaal en hun liefde voor elkaar. 'Nog een paar dagen. Het komt goed.' Die woorden krijgen steeds minder betekenis. In dit melancholiek getinte drama begint Stella in te zien dat er meer moet zijn in het leven dan ongebondenheid.

Titel: One Night Stand X - Patagonia
Jaar: 2015
Duur : 40 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Competities, 10 jaar One Night Stand
Editie: NFF 2015

MisdaadJeugdRomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.