Ga naar inhoud
Confronterende innerlijke zoektocht van een oorlogsfotograaf die na terugkeer in Nederland niet meer kan aarden. Ontheemd en slapeloos, besluit hij alles achter zich te laten.

Jarenlang heeft oorlogsfotograaf Vincent in alle crisisgebieden van de wereld gewerkt. Terug in Nederland merkt hij dat die ervaringen hun tol eisen. Zijn gevoel van ontheemding, aangewakkerd door zijn slapeloosheid, wordt steeds sterker. Zijn nieuwe werk, zijn familie, zijn maatje van vroeger, zijn vriendin waar hij zo graag bij wilde zijn, het doet hem allemaal niets. Wanneer pijnlijk duidelijk wordt hoe groot de kloof is besluit hij alles achter zich te laten.

Titel: One Night Stand VII - Terug
Jaar: 2012
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie, De Belofte
Editie: NFF 2012

Oorlog & Vrede

Gouden Kalf nominaties

Beste Acteur Televisiedrama (2012)
Roeland Fernhout

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.