Twee mensen ontmoeten elkaar in hun dromen. Ze zitten naakt in de zaal van een concertgebouw. De twee kennen elkaar niet, maar door de ellende die ze samen moeten doorstaan komen ze steeds dichter bij elkaar.
Twee mensen ontmoeten elkaar in hun dromen. Allebei zitten ze naakt in de zaal van een concertgebouw terwijl op het podium iemand viool speelt. De twee kennen elkaar niet, maar door de ellende die ze samen moeten doorstaan komen ze steeds dichter bij elkaar. Het blijkt al een hele toer om in een concertgebouw kleding te vinden, daarbij ook nog achtervolgd door twee morbide garderobejuffrouwen. De ene droom loopt vloeiend in de andere over zodat soms niet duidelijk is wie er wakker werd. En of er überhaupt iemand wakker werd. In de tweede droom bevinden de twee mensen zich plotseling in een trein waar ze maar net aan de sadistische conducteur ontsnappen. En dan is er nog een derde droom. Of misschien niet. In ieder geval laat Twee dromen zien dat een one night stand zich niet per se tussen de lakens hoeft af te spelen. Bekroond met de Prijs van de Stad Utrecht 2004.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid

Titel: One Night Stand - Twee dromen
Jaar: 2004
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, Competitie
Editie: NFF 2004

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2004)
Arend Steenbergen

Andere prijzen

Filmprijs van de Stad Utrecht (2004)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still